VIDEO EXCLUSIV Fata lui Baniciu vrea să dea lovitura în afaceri

10 noiembrie 2014 22:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

La 21 de ani, Ana, fiica lui Mircea Baniciu, vrea să dea lovitura nu doar în muzică, ci şi în afaceri.

Tânăra, fostă componentă a trupei Lala Band, are o carieră înfloritoare în muzică, dar simte că nu e de ajuns. În curând, ea îşi va lansa o mică afacere cu haine făcure chiar de ea. "Urmează să lansez o nouă piesă. Fac foarte bine, muncesc, îmi voi deschide un site cu mine făcute de mine şi de o prietenă", a declarat ea la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

În urmă cu câţiva ani, pe vremea când serialul "Pariu cu viaţa", în care şi ea a jucat, făcea furori, mulţi admiratori de-ai Anei credeau că aceasta o relaţie mai mult decât colegială cu Dorian Popa. Nimic mai adevărat. Ana recunoaşte că uneori se întâmpla să dea această impresie, dar o făcea pentru amuzament.

"Dorian Popa e un foarte bun prieten. E un colectiv mic (Lala Band), cu tineri talentaţi, probabil au ieşit multe speculaţii, dar nu mă deranjează. Poate şi noi am lăsat să se înţeleagă că e ceva... de amuzament", a mai spus tânăra.

Cât despre celebrul ei tată, Ana recunoaşte cu mândrie că Mircea Baniciu o susţine în tot ceea ce face. "Tata mă susţine, e alături de mine şi îi mulţumesc pentru asta. De mică a văzut că am potenţial... Am emoţii când cânt în faţa lui. Nu e critic, a fost genul de tată care m-a lăsat pe mine să iau decizii. Nu cred că va fi la fel de indulgent atunci când îi voi prezenta viitorul iubit", a mai spus tânăra.

Mai multe