VIDEO EXCLUSIV Florentina Opriş, din nou mireasă după 26 de ani

4 noiembrie 2014 0:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florentina Opriş a îmbrăcat după 26 de ani din nou rochia de mireasă.

A fost a doua oară, dar prima dată în faţa lui Sorin Mărcuş. Nu s-a întâmplat în faţa altarului, ci pe un podium, unde Florentina a strălucit.

„E a doua oară când îmbrac rochia de mireasă. Mă bucur că am avut starea să o îmbrac", a declarat Florentina, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV.

Deşi nu a fost cerută în căsătorie încă, prezentatoarea nu ar spune nu şi chiar ar purta o rochie albă: „Dacă ar fi cazul, da, aş purta şi rochie albă. Am înţeles că se poate întâmpla orice, să nu spui nu niciodată".

Sorin Mărcuş, iubitul ei, a fost impresionat de frumuseţea iubitei lui. Când a venit vorba de căsnicie, însă, omul de afaceri a avut altă părere.

„Arăta un tot unitar. Foarte frumoasă şi ea şi rochia. Eu am avut nuntă, ea a avut nuntă. E foarte frumos ce se întâmplă între noi. Poate să fie o nuntă, dar nu neapărat cu rochie de mireasă", a spus Sorin Mărcuş.

La începutul anului 2012, după 24 de ani de căsnicie, prezentatoare a rămas văduvă şi credea că nu va mai iubi niciodată. Dar, după doi ani, Florentina s-a îndrăgostit de Sorin Mărcuş, care i-a readus zâmbetul pe buze.

Mai multe