VIDEO EXCLUSIV I-a luat locul Angelinei Jolie! O actriţă româncă a cucerit Sarajevo

27 august 2014 1:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ada Condeescu are 26 de ani şi şi-a trecut deja în palmares şase roluri principale. Actriţa face parte fără doar şi poate din categoria starurilor de primă mână de la Hollywood. Ea a fost invitată anul acesta să urce pe aceeaşi scenă pe care anul trecut a fost Angelina Jolie.

Ada Condeescu a fost invitată să ţină un discurs pentru tinerii actori la festivalul de Film de la Sarajevo. Anii trecuţi, această onorabilă sarcină le-a revenit Angelinei Jolie şi lui Morgan Freeman.

"M-am simţit onorată. Filmele mele toate au fost acolo. Rolul din «Loverboy» mi-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă. Am primit felicit[ri de la Brad Pitt ;i am avut ocazia s[ o cunosc pe Angelina Jolie. Momentul în sine a fost foarte frumos, ea avea o aura, se simtea o generozitate, o relaxare, pe care toţi oamenii frumoşi cu o carieră în spate o au şi au şi puterea de a transmite mai departe", a spus Anda Condeescu la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi de la ora 23.00, la Prima Tv.

Tânăra actriţă spune că succesul nu a schimbat-o deloc.  

"A fost o senzaţie incredibilă, în jurul meu erau 4000 de oameni care râdeau şi aplaudau în timpul filmului. Reacţia publicului larg a fost una uimitoare şi m-am bucurat mult şi că oameni de cinema, din domeniu, au fost emoţionaţi. A fost o plăcere să fiu din nou alături de echipa şi să trăim emoţia premierei pe covorul roşu”, mai povesteşte cu emoţie tânăra actriţa româncă.

Mai multe