VIDEO EXCLUSIV Ilias Makos nu poate uita de fosta soţie: "Nu ştiu ce simt"

9 decembrie 2014 23:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilias Makos, fostul soţ al Ioanei Dichiseanu continuă dezvăluirile bombă! În timp ce fiica actorului şi-a găsit liniştea în braţele jurnalistului Adrian Artene, grecul nu poate iubi o altă femeie!

Lui Ilias Makos i se pare nefiresc ca după 10 ani de iubire să o uite atât de repede pe Ioana Dichisenau! Oare încă o iubeşte? „Nu ştiu ce simt acum, după asta... Ok, au fost 10 ani, nu ştiu. E un amestec de sentimente. Ce pot să fac? Asta este! Uşor, uşor se schimbă totul!", a spus grecul, la Prima TV.

Dar Ioana nu va scăpa de prezenţa fostului soţ, căci bărbatului nici nu-i trece prin cap să părăsească ţara noastră mai mult de câteva zile!

„Plec acum de Crăciun şi de Anul Nou. O să stau 10 zile şi vin înapoi. De ce să plec? Îmi place România!", a mai spus grecul pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Ioanei nu trebuie însă să-i fie teamă, căci grecul nu are de gând să sară la gâtul noului ei iubit, Adrian Artene, deoarece s-a resemnat deja cu gândul că nu mai e nicio şansă de împăcare cu fosta lui soţie.

Mai multe