VIDEO EXCLUSIV Ioana Dichiseanu se iubeşte cu Artene

8 decembrie 2014 23:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce fostul ei soţ, grecul Ilias Makos, a acuzat-o pe Ioana Dichiseanu că l-a înşelat, acesta fiind, crede el, motivul divorţului, fiica actorului dă cărţile pe faţă.

Tânăra de 26 de ani recunoaşte că are un nou iubit, dar spune că a început o relaţie cu el după divorţ. Este vorba despre jurnalistul Adrian Artene, fost iubit al prezentatoarei Octavia Geamănu.

"Relaţia mea a început după divorţ, eu nu am avut relaţii extraconjugale. Da, este vorba despre Adrian Artene", a declarat Ioana, în exclusivitate pentru Click!

La rândul lui, Ilias susţine că a simţit de mai mult timp faptul că fosta lui soţie are o altă relaţie, deoarece aceasta vorbea din ce în ce mai mult la telefon cu Adi Artene. "Nu a fost ce a spus Ioana. Motivul e o altă persoană. E un jurnalist, o persoană care-i pune pe alţii la zid... Ei au o legătură din august şi acum, după divorţ, s-au mutat împreună. După divorţ, la o săptămână, o săptămână şi ceva, s-au mutat împreună", a declarat Ilias la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, la Prima TV.

După cum grecul susţine, Ioana Dichiseanu şi Adrian Artene vorbeau la telefon de câteva ori pe zi! Când a descoperit apelurile în telefonul ei, fiica actorului a negat orice legătură amoroasă cu jurnalistul. Totul a fost pus în seama unor discuţii profesionale.

Adi Artene a avut o relaţie şi cu Octavia Geamănu

În anul 2012, Adrian Artene a divorţat de mama fetiţei lui şi, la scurt timp, a început o relaţie cu Octavia Geamănu, prezentatoare Antena 1. Aceasta din urmă l-a părăsit după câteva luni, pentru a se împăca cu fostul ei iubit, Marian Ionescu, cu care se iubeşte şi astăzi.

Mai multe