VIDEO EXCLUSIV Irinuca îi calcă pe urme Monicăi. La 7 ani, are "talent" de manechin

18 decembrie 2014 0:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irina Columbeanu îi calca pe urme mamei ei. Marţi seara, fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu a defilat pe scenă, alături de copiii mai multor vedete. Vizibil emoţionat, Irinel a venit însoţit de tatăl lui, la evenimentul care a avut loc în cel mai luxos hotel din Capitală.

Aşa mamă , aşa fiică. Irina Columbeanu, la numai 7 ani, defilează pe podium ca un adevărat manechin. Fară emoţii şi sigură pe ea, fiica lui Irinel şi a Monicăi, şi-a arătat calităţile moştenite cu siguranţă de la mama ei , marţi seară în cadrul unei prezentări de modă. Irina a venit însoţită de tatăl şi bunicul ei, cei care îi sunt mereu alături la cele mai importante momente din viaţa ei.

Irina a venit însoţită de tatăl şi bunicul ei, cei care îi sunt mereu alături la cele mai importante momente din viaţa ei.

"Sunt mândru de ea, ca de fiecare dată", a declarat Irinel pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Întrebat de fosta lui soţie dacă vine în ţară de sărbători, milionarul de la Izvorani a ridicat din umeri. Aşa că rămâne de vazut dacă Monica va petrece Crăciunul sau Anul Nou alături de fiica ei, Irinuca, pe care nu a mai văzut-o din vară.

Mai multe