VIDEO EXCLUSIV Iubita lui Marcel Toader, premieră de ziua onomastică

8 septembrie 2014 20:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Constantin, iubita lui Marcel Toader, şi-a serbat luni onomastica alături de omul de afaceri, de fiul lui, Max, şi buna lor prietenă Irina Cordoneanu, la un cunoscut restaurant din Bucureşti.

Cântăreaţa de muzică populară a recunoscut că a avut parte de mai multe premiere anul acesta de ziua ei de nume. 

"E prima oară când îmi serbez ziua pe 8 septembrie, că e prima oară când omul drag e alături de mine, e prima oară când atât de mulţi prieteni îmi urează «La mulţi ani». Am primit un buchet de flori, cel mai frumos cadou e faptul că mă trezesc în fiecare dimineaţă lângă bărbatul pe care îl iubesc", a spus Maria, la emisiunea Click!, unde a intrat în direct chiar din mijlocul cinei  

Întrebat ce i-a luat cadou, Marcel a recunoscut că a vrut să fie practic: ia luat mai multe costume populare pe care să le poarte la spectacole.

"Eu sunt o persoană mai practică, i-am luat câteva costume naţionale, valoroase şi vechi, sper să îi poarte noroc", a spus omul de afaceri.

Şi cum era normal, cei doi şi-au făcut declaraţii de dragoste în direct. 

"Îi mulţumesc că există, îmi trecuseră speranţele de a face o familie. Inima mea e în pieptul ei. Îţi mulţumesc pentru tot", i-a spus Marcel Mariei.

Cântăreaţa a fost ceva mai emoţionată când i-a răspuns: "Pentru mine e un cadou în fiecare zi că mă trezesc lângă el. Am căutat şi am găsit omul drag sufletului meu". 

Mai multe