VIDEO EXCLUSIV Maria Dinulescu l-a iertat pe Mihai Bobonete

1 august 2014 0:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa Maria Dinulescu a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii Click! de la Prima Tv de joi seară despre cum a reacţionat când a văzut că a ajuns subiect de parodie în România. Mihai Bobonete a parodiat un clip postat pe pagina de Facebook a actriţei şi abia acum aceasta a vrut să vorbească despre cum s-a simţit în această postură.

Maria Dinulescu a plecat din România pentru o carieră de actriţă la Hollywood. Una din sarcinile pe care aceasta trebuia să le îndeplinească a fost realizarea unei filmări în care să se prezinte şi să încearcă să se facă cât mai plăcută şi să pară cât mai naturală. greşeala ei a fost că a postat această filmare care trebuia să o ajute în carieră pe facebook, de unde a fost uşor preluată şi a devenit subiectul unei parodii.

Maria a povestit ce a simţit în acea clipă reporterului emisiunii Click! de la Prima Tv: "Nicodată nu am vorbit de acest subiect pentru că nu am fost supărată. Materialul video a fost făcut pentru site-ul meu pentru că cei de la Hollywood cereau aşa ceva. Regizorii sau cei care se ocupă de casting-uri se uită la astfel de clipuri ca să te cunoască într-un mediu cât mai familiar şi am vrut ca cei care mă văd să mă cunoască la nivel uman. A fost o chestie personală postată greşit", a povestit actriţa. Interviul integral cu aceasta îl puteţi urmări în clipul de mai jos.

Mai multe