VIDEO EXCLUSIV Măriuca, luată de lângă Luminiţa Anghel şi dusă la orfelinat?

25 noiembrie 2014 20:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu se lasă până când nu-şi vede copilul acasă. Angelica Constantin, mama naturală a Măriucăi, fetiţa care în ultimii cinci ani a fost în grija Luminiţei Anghel (45 de ani), susţine că fetiţa este într-un centru pentru copii şi a cerut-o deja în instanţă. Asta după ce Click! a dezvăluit, în exclusivitate, că Protecţia Copilului a demarat procedurile pentru a da copilul în plasament.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 a depus, acum câteva zile, o cerere în instanţă având ca obiect plasamentul. Pârâţi sunt atât mama naturală a Măriucăi, Angelica Constantin, dar şi „mama” Luminiţa Anghel, cea care i-a oferit fetiţei o familie adevărată în ultimii cinci ani. În instanţă este chemat şi reprezentantul căminului de copii unde s-ar afla acum Măriuca.

Contactată de reporterii Click!, Angelica Constantin a declarat că nu ştie de acest proces şi că a fost chemată deja la tribunal, în urmă cu trei săptămâni. „Am fost la proces, la trei înfăţişări şi am câştigat fetiţa! Nu mi-au dat încă nici o hârtie, aşa că aştept hotărârea ca să o pot lua acasă pe Măriuca. O voi lua acasă până de Crăciun, ca să fie cu familia ei. În ciuda problemelor pe care le-am avut, îi transmit doamnei Luminiţa că o las să o vadă pe Măriuca ori de câte ori doreşte”, ne-a spus Angelica Constantin.

Fetiţa se află acum într-un cămin privat

Fetiţa n-ar mai fi de ceva vreme în grija Luminiţei Anghel şi s-ar afla într-un centru privat pentru copii. „Când s-a încheiat procesul, m-am dus să o văd pe Măriuca. A fost mutată la un cămin privat, acolo a lăsat-o doamna Luminiţa. Când m-a văzut, Măriuca a sărit în braţele mele şi a strigat «Mami, Mami!». M-a dus la ea în cameră şi a spus că vrea să o duc acasă. E copilul meu şi îl vreau, umblu până în pânzele albe pentru Măriuca. Nu am făcut-o pentru doamna Luminiţa Anghel”, ne-a spus,hotărâtă, Angelica Constantin.

Surse din cadrul Protecţiei Copilului Sector 1 au precizat însă, pentru Click!, că cererea de reintegrare în familie, făcută de Angelica Constantin, nu a primit încă o soluţie. Abia după ancheta socială, care va stabili dacă femeia are condiţii să o crească pe fetiţă, se va stabili unde ajunge Măriuca. Până atunci, copilul va sta la centrul privat, aflat în sectorul 3, acolo unde a ajuns în urma unei decizii judecătoreşti, după ce Luminiţa Anghel ar fi anunţat Protecţia Copilului că nu o mai poate ţine pe Măriuca din cauza scandalurilor din ultima vreme. Asta s-ar fi întâmplat în urmă cu 2-3 luni, iar reprezentanţii Protecţiei Copilului vor să demareze cât mai curând şi procedurile, pentru ca fetiţa să poată fi adoptată. Aceasta ar fi şansa Luminiţei Anghel pentru a deveni mamă cu acte pentru Măriuca  şi a scăpa de teama că fetiţa poate fi luată în orice moment de lângă ea.  

Are doi băieţi

Luminiţa Anghel este mamă a doi copii. Ea are un copil adoptat, pe David (17 ani), iar în urmă cu doi ani solista a adus pe lume un băiat, pe nume Filip Nikolas Dumitriade, rod al iubirii dintre ea şi actualul soţ, Silviu Dumitriade.

Mai multe