VIDEO EXCLUSIV Narcisa Guţă caută iertarea la mănăstire

3 noiembrie 2014 22:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a intrat în scandal până peste cap, ­iubita lui Nicolae Guţă, Narcisa, a devenit pioasă. Ea s-a rugat duminică la mănăstirea Prislop (Hunedoara) ca să scape de închisoare.

Din gelozie a comis un gest pe care îl poate regreta toată viaţa. Narcisa Guţă a scăpat de arest, după ce şi-a snopit în bătaia rivala, Mădălina Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România. Duminică, iubita „regelui manelelor” s-a dus să se roage la mănăstirea Prislop, alături de fiul ei, Antonio. Lăcaşul de cult e un adevărat magnet pentru credincioşi şi pentru cei care vor să se reculeagă în tihnă.

Celebritatea locului e dată de „minunile” pe care părintele Arsenie Boca, înmormântat aici, le face de dincolo de moarte. Cu multe păcate la activ, Narcisa s-a dus să caute iertarea în cer. Necazurile Narcisei au început acum două săptămâni când a intrat cu forţa în casa rivalei sale, pe care a bătut-o, a ameninţat-o cu un pistol de jucărie şi a lăsat-o fără bani şi bijuterii.

Iubita lui Guţă a fost arestată preventiv, dar eliberată după câteva zile sub control judiciar. Ea nu are voie să facă declaraţii despre dosarul în care e cercetată, trebuie să anunţe când îşi schimbă domiciliul şi să se prezinte la instanţă când e chemată.

Mai multe