VIDEO EXCLUSIV Nick Rădoi a uitat-o pe Mădălina. Ce blondă l-a vrăjit pe milionarul român din America

26 decembrie 2014 19:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși trăiește în America de peste 30 de ani, milionarul Nick Rădoi (52 de ani) nu-și poate găsi fericirea decât alături de o româncă. Nici după ce a văzut că relația la distanță cu Mădălina Apostol (29 de ani) nu a funcționat, afaceristul nu s-a lăsat păgubaș. Click! a aflat, în exclusivitate, cine este noua iubită a românului care a făcut o avere în dolari.

Astă-vară când a venit în România ca să-și surprindă iubita, pe atunci Mădălina Apostol, Nick Rădoi nici nu bănuia că va pune ochii pe altcineva. Însă frumusețea răpitoare a Oanei Iordache, de meserie reporter al pustului tv Antena Stars, l-a cucerit pe loc pe milionarul român. După ce, în octombrie, Mădălina a decis să pună capăt relației cu el, Rădoi n-a mai pierdut timp. A pus imediat mâna pe telefon și a contactat-o pe frumoasa blondă. Au stat de vorbă pe mobil, au discutat prin mesaje private pe Facebook și, uite așa, de la o zi la alta, relația lor a prins contur. De aici și până la o invitație în America n-a mai fost decât un mic pas.

Nick Rădoi i-a propus noii sale cuceriri să vină în America și să petreacă împreună Sărbătorile de Iarnă. Oana Iordache a acceptat cu plăcere invitația. Și bine a făcut. Nick i-a împlinit deja toate poftele. A cazat-o acasă la el, într-un lux greu de descris, a dus-o în cele mai exclusiviste restaurante și cluburi și acum o răsfață în Mexic, într-o vacanță de vis.

Oana este mai fericită ca niciodată

Nick a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce planuri are cu Oana

Marți, milionarul s-a dus personal să-și aștepte noua iubită la aeroport. Click! a surprins imagini în exclusivitate cu cei doi. Afaceristul a așteptat-o pe Oana cu un buchet uriaș de trandafiri, dar ea s-a rușinat atunci când a văzut că este filmată, semn că nu voia să facă publică relația atât de devreme.

„Din cauza asta a venit aici, să fim împreună. Zi de zi. Vom vedea unde vom ajunge și ce se va întâmpla cu noi, nu știm. Suntem la început și nu va fi o cazare la hotel, va fi o cazare la mine acasă. Deci va fi cu mine împreună și vom petrece zi de zi împreună, până când va pleca...  Dacă va mai pleca, cine știe?”, a spus Nick Rădoi, pentru Click! „Dorința ei cea mai mare a fost să facă bradul împreună cu mine și chiar m-a rugat foarte frumos să nu fac bradul până nu ajunge ea, ca să-l facem amândoi, împreună. Cred că asta va fi prima dată în viața mea când o să fac bradul cu cineva împreună și să agăț globuri. Cred că voi fi cam intimidt la așa ceva. N-am mai făcut niciodată... Cred că după ce o să vadă ea toți palmierii pe-acolo prin Mexic n-o să-și mai dorească brad. Dar îi fac plăcerea ea. Dacă își dorește un brad îi fac și acolo”, a completat el. Afaceristul nu a uitat, în finalul interviului, să facă și câteva urări românilor: Chiar mă bucur pentru schimbarea care s-a făcut. M-aș bucura să văd o schimbare mare în România.  Doresc succes României cu noul președinte și 2015 să fie un an bănos”.

Are o avere estimată la 30 de milioane de dolari

Nick Rădoi (52 de ani) a ajuns în SUA la 19 ani, după ce familia sa a fost expulzată din România, pentru că tatăl său lucra la Radio Europa Liberă, post care critica regimul comunist. Spune că a ajuns la New York cu 300 de dolari în buzunar, apoi s-a angajat la două fabrici, iar noaptea făcea gogoşi pentru un local. În 1993, şi-a făcut propria firmă şi a cumpărat un camion cu care căra legume proaspete, din California, la New York. Acum, averea sa a fost estimată la 30 de milioane de dolari.

Mai multe