VIDEO EXCLUSIV Operaţiile estetice fac ravagii în showbiz

14 noiembrie 2014 0:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedetele suportă dureri inimaginabile pentru a arăta perfect. Chiar şi 5000 poate costa o rinoplastie, iar doamnele din showbiz sunt dispuse să achite aceste sume, pentru un nas perfect.

După ce săptămâna trecută Simona Traşca s-a operat la nas din motive medicale dar a şi lucrat puţin la aspectul lui, Andreea Tonciu i-a urmat exemplul şi a apelat la serviciile unei clinici estetice din Turcia pentru a scăpa de nasul care era criticat de gurile rele din showbiz, o cântăreaţă cunoscută a declarat în cadrul unui interviu exclusiv acordat emisiunii Click! de la Prima tv care sunt motivelel pentru care şi ea vrea să apeleze la bisturiul chirurgilor.

Cântăreaţa Neylini a fost prezentă la evenimentul monden al sfârşitului de an, gala Venetian Ball organizată de revista OK!, unde a vorbit despre motivele pentru care este nevoită să apeleze la serviciile chirurgilor plasticieni. "Am o deviaţie de sept puternică şi sunt nevoită să mă operez. Dacă tot trebuie să fac acest lucru parcă aş dori să fac şi o rinoplastie mică. Nu mă deranjează nasul meu, dar cred că se poate îmbunătăţi", a mărturisit artista.

Mai multe