VIDEO EXCLUSIV Ploieşteanu şi amanta, făcuţi praf de soţie

22 octombrie 2014 0:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sătulă la cât a închis ochii, Elena Ploieşteanu a dat tot din casă după ce a văzut cum arată femeia cu care a fost înşelată atâta timp.

Peste 42 de ani de căsnicie au fost uitaţi de nelu Ploieşteanu după ce a cunoascut-o pe Ana Maria Roşu. Soţia cântăreţului, Elena Ploieşteanu este extrem de supărată pe femeia care i-a stricat casa. "Mor de ciudă când mă uit la pozele cu ea. Nelu se învârte într-un mediu cu femei frumoase şi poate dacă mă înşela cu una tânără nu eram aşa de supărată. Dar asta e Păpuşa Chuky, are sânii lăsaţi, nici să o duc la mine la buzău cu vitele pe câmp nu este demnă. la 50 de ani cât am eu, ea îşi pune pe umăr sânii", a spus femeia.

Nici soţul, Nelu Ploieşteanu nu a scăpat de gura Elenei. "Acum regret că am stat toată viaţa cu el. Amanta l-a schimbat şi acum se comportă ca un vagabond. Amante au mai fost dar nu m-au interesat. Oricum nu cred că mai poate facec ceva cu ele. De atâta sex nu mai are nici păr în cap şi nici bani în buzunar", a declarat soţia lui Nelu Ploieşteanu despre acesta.

Mai multe