VIDEO EXCLUSIV Ramona Bădescu şi-a îngheţat ovulele! Motivele actriţei

11 septembrie 2014 23:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ramona Badescu are 45 de ani, o carieră de invidiat, însă nu şi un soţ şi copii.

Bruneta, devenită celebră in Italia, a fost căsătorită acolo cu un baron, a avut mai multe relaţii amoroase, însă nu a reuşit până în prezent să aducă pe lume un copil.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea Click, de la Prima Tv, difuzată de luni până joi, de la ora 23, Ramona Bădescu a vorbit despre dorinţa ei de a deveni mămică, în ciuda vârstei sale.

"S-a rupt logodna, nu poţi sa fii logodită cu cineva care e tot timpul plecat. Cum te vezi mai rar, cu atat e mai bine. Italienii sunt geloşi, nu acceptă aşa ceva. M-am căsătorit cu munca mea în acest moment'', a declarat actriţa.

Pentru a fi sigură ca poate deveni mămică şi la o vârstă mai înaintată, Ramona a apelat la o procedură modernă. I s-au recoltat ovule ce au fost congelate şi depuse într-o bancă de profil din Elveţia. ''Am ajuns la o anumită vârstă, şi nu pot concepe un copil, fără să aibă o familie. Mi-am depozitat ovulele, pentru congelare şi păstrare, într-o bancă din străinătate, mai precis Elveţia'', a continuat aceasta.

Mai multe