VIDEO EXCLUSIV Război cu pumni şi geamuri sparte între femeile lui Guţă

23 octombrie 2014 21:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scene de groază, ieri seară, în Popeşti Leordeni. Nevasta lui Nicolae Guţă, Narcisa a năvălit în casa Mădălinei Dumitru, alias ”Beyonce de România”, şi a bătut-o crunt.

”Anunţaţi Poliţia!”, striga, ieri seară, cât o ţineau plămânii ”Beyonce de România”. Asta în timp ce în casa ei din Popeşti Leordeni se ducea o adevărată luptă. Şi asta pentru că Narcisa a vrut să-şi regleze conturile cu actuala iubită a manelistului când acesta se afla la mare depărtare de casă, în Spania. Şi-a luat băieţii, unul de 24 de ani şi altul de 8 ani, şi nora şi s-a dus glonţ la locuinţa Mădălinei. Pentru că uşa de la intrare nu a cedat loviturilor primite, ea şi rudele sale au spart un geam de la parter pentru a putea intra în casă.

Orbită de furie, Narcisa nu a ţinut cont că în imobil se mai aflau două femei, dar şi Anais, fetiţa de doar câteva luni a lui Guţă şi a Mădălinei, şi a făcut un scandal monstru. Iubita lui Guţă susţine că a fost lovită fără milă, iar atacatorii nu au plecat cu mâna goală. Narcisa şi rudele sale i-ar fi furat 1.000 de euro, 400 de lei, bijuterii şi cinci telefoane mobile. Aşa că a făcut plângere la Poliţie.

”Toate persoanele au fost audiate în cursul nopţii de miercuri spre joi. A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de tâlhărie prin violare de domiciliu, furt calificat şi ameninţare», ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Ilfov, Roxana Vasile. Pentru aceste fapte, Narcisa riscă acum ani buni de puşcărie. Tâlhăria prin violare de domiciliu se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani.

Mai multe