VIDEO EXCLUSIV Simona Traşcă, "ciufulită" de noua "Pamela de România"

23 septembrie 2014 0:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce zilele trecute s-au cunoscut pentru prima dată, Simona Traşcă şi Valeria de la Monte Carlo au petrecut câteva ore împreună la salonul de înfrumuseţare al noii pretendente la titlul de Pamela de România.

Cele două blonde au fost invitate în platoul emisiunii Click! de luni seară de la Prima Tv, unde au vorbit despre această situaţie inedită şi au mărturisit că se înţeleg de minune şi pot deveni chiar prietene. Simona Traşcă a recunoscut faptul că Valeria se aseamănă mai mult cu celebra Pamela de peste ocean. "Ea seamănă mai mult cu Pamela Anderson. E blondă, are sânii mari şi tatuaje şi poate fi noua Pamela de România. Eu rămân în continuare Simona Traşcă".

Valeria a recunoscut faptul că a admirat-o pe Simona chiar de la începutul apariţiilor tv ale fostei "Pamela de România", iar acum de când a avut plăcerea să o şi cunoască este pur şi simplu îndrăgostită de Simona. "Mie mi-a plăcut de Simona întodeauna. Acum ne-am cunoscut şi ne înţelegem foarte bine. Îmi plac foarte mult sânii şi consider că este femeia perfectă", a declarat Valeria.

Mai multe