VIDEO EXCLUSIV Ura! I-au încăput silicoanele în rochia de mireasă!

23 octombrie 2014 21:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a strâns lumea ca la urs, ieri, în Chitila, pe strada Corneliei Catanga, căci vecina de mare rang s-a căsătorit religios. Curioşii au fost răsplătiţi pe deplin, ei amuzându-se copios când au văzut-o pe artistă în rochia de mireasă, cu o crăpătură mult prea curajoasă pentru o mireasă trecută de 50 de ani.

Regina muzicii lăutăreşti Cornelia Catanga (56 de ani) s-a pregătit cu minuţiozitate pentru acest eveniment, ba chiar şi-a pus şi implanturi mamare în urmă cu doi ani, pentru a străluci în rochia de mireasă.

Era atât de fericită că Aurel Pădureanu o va duce la altar, încât nu i-a mai păsat nici de vremea urâtă de afară, ba chiar s-a bucurat de ploaie: „O să fiu o mireasă bogată, avem parte de o zi ploioasă. Dumnezeu a vrut să trăim această zi după 24 de ani”, a spus artista în timp ce ieşea din casă la braţul fiului său, Alexandru. 

Cornelia a ales să poarte în ziua marelui eveniment o rochie creată de Cătălin Botezatu, dantelată şi foarte sexy, decoltată şi cu o crăpătură îndrăzneaţă, care i-a lăsat cu gura căscată pe toţi cei prezenţi. “Nu i-am văzut rochia înainte de nuntă. Cornelia e foarte frumoasă, dar eu iubesc la ea, în primul rând, frumuseţea interioară. Acum nu îmi doresc decât sănătate şi înţelegere. E un dar de la Dumnezeu să îţi găseşti partenerul de viaţă şi să te căsătoreşti. Am o familie minunată”, a spus Aurel Pădureanu, pentru Click!

Ceremonia religioasă a avut loc la biserica Domniţa Bălaşa. În timpul slujbei, mireasa a plâns non-stop. Ea a vrut să arate cine este cocoşul în casă şi şi-a călcat soţul pe picior, conform tradiţiei. La ieşirea din biserică, artista le-a făcut nuntaşilor o surpriză şi şi-a arătat, din greşeală, lenjeria intimă. Petrecerea a continuat la restaurantul Mărul de Aur.

Mai multe