VIDEO Guess Who: "Am o imagine impregnată în cap și n-o s-o uit niciodată"

16 decembrie 2014 13:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rapperul Guess Who a mărturisit ce anume nu-şi poate scoate din minte. Este o imagine pe care artistul a văzut-o în urmă cu 25 de ani, chiar de Revoluţia din 1989, cea a unui tab.

Invitat marţi dimineaţa (16 decembrie) la matinalul Kiss FM, emisiunea lui Sergiu și Andrei, rapperul Guess Who le-a împărtășit amintirile sale despre evenimentele din decembrie 1989. Rapperul a povestit că avea doar trei ani, dar a mărturisit că are o amintire din zilele Revoluției. „În ciuda faptului că aveam trei ani, îmi aduc aminte. Am o imagine impregnată în cap și n-o s-o uit niciodată, cu un tab. Trecea prin fața blocului meu și se ducea, bănuiesc, spre Universitate. Eu stau în Tineretului, la Palatul Copiilor. Mă ținea maică-mea la geam și am văzut un tab”, și-a amintit invitatul. Guess Who a relatat că părinții l-au dus la bunica acestuia, în afara Bucureștiului, cât timp pe străzile Capitalei s-a dezlănțuit violența.

Artistul le-a dezvăluit fanilor cum a compus piesa "Locul potrivit", pe care a cântat-o apoi live la Kiss FM. „Am găsit piesa originală, fragmentul de la început și mi-a venit imediat ideea să fac o antiteză a piesei originale. Aveam melodia de vreun an și ceva gata. Mi-am dorit foarte mult să ajungă la radio. N-am vrut să-i dau drumul pe internet și am zis că melodia asta trebuie să ajungă la radio într-o zi. A fost difuzată prima oară la Kiss FM." „Crezi că lucrurile se duc înspre bine?”, l-a întrebat Andrei. „E cazul să se mai întâmple și lucruri bune și cred că se vor întâmpla”, a răspuns invitatul. Guess Who i-a anunțat pe fani că va scoate un nou album la primăvară. „Vreau să cred că muzica mea are un mesaj, și nu neapărat social”, a adăugat acesta la Kiss FM.

Mai multe