VIDEO Horia Brenciu și-a sărbătorit fetița de Sfântul Mina. Imaginea care i-a topit pe toți

11 noiembrie 2021 16:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Joi, 11 noiembrie, creștin-ortodocșii l-au cinstit pe Sfântul Mare Mucenic Mina. Pe fiica celebrului artist Horia Brenciu o cheamă Mina, așa că în casa lor a fost motiv de sărbătoare.

"Mina, sfânta Mina! La mulți ani, iubirea mea!", a scris solistul pe paginile lui de socializare, mesajul fiind însoțit de o fotografie cu chipul micuței sale, cu părul bălai și o coroniță verde. Luna aceasta a fost serbată la dublu, întrucât pe 1 noiembrie a fost și ziua ei naștere. Aceasta a împlinit vârsta de 9 ani, iar tăticul ei, mama Alice Dumitrescu, surorile mai mari și fratele Toma i-au făcut multe cadouri.

Momentul venirii pe lume a micuței Mina a fost intens trăit de părinții săi, iar artistul a făcut o declarație memorabilă la aceea vreme. "Are două surori minunate, 2 părinţi simpatici, 3 pisici răsfăţate, o bonă şi 3,400 kg. Beneficiază, deja, de o groază de prieteni cărora le mulţumeşte foarte mult pentru gândurile care au inundat-o azi din toate părtile. O cheamă Mina şi s-a născut în dimineaţa asta frumoasă de 1 noiembrie. Toata lumea e bine sănătoasă şi DA, cântă de când s-a născut!". 

Mai multe