VIDEO Imagini de colecţie! Cum arăta Simona Gherghe la debutul în televiziune

8 decembrie 2014 22:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urmă cu 13 ani, Simona Gherghe încerca să-şi facă o carieră în televiziune şi, cu profesionalismul care o caracterizează şi astăzi, a dat o probă pentru a se angaja la Antena 1.

Cu un look total diferit faţă de cel adoptat în ultimii ani, Simona Gherghe citeşte cursiv o ştire, de pe o foaie pe care o ţine în mână. Încearcă să fie expresivă şi să nu facă pauze, pentru ca totul să-i iasă perfect. Aceasta este, de fapt, prima apariţie la TV a Simonei Gherghe.

Pe atunci, la 24 de ani, era şatenă şi plină de speranţe. Anii au trecut, iar dorinţele legate de carieră i s-au îndeplinit deoarece, astăzi, este una dintre cele mai bune prezentatoare TV din România şi are o emisiune de mare succes.

Imaginile, prezentate la "Acces direct", au făcut-o nostalgică pe Simona. Urmează niște imagini care au pentru mine o mare valoare sentimentală, pentru că sunt primele imagini cu mine la TV. E vorba de proba pe care am dat-o la Iași, în urma căreia m-amu angajat cei de la Antena 1 Iași”, a spus ea, înainte de a privi înregistrarea.

Mai multe