VIDEO Imagini noi de la nunta secretă a Alexandrei Stan. Cum a arătat întreaga ceremonie

8 iulie 2021 23:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși și-a dorit o nuntă cât mai discretă, pe plajă, cu puțini invitați, lucru care i-a și reușit, acum Alexandra Stan este cea care se mândrește pe rețelele de socializare cu imagini de la frumosul eveniment.

Cântăreața a publicat pe contul personal de Instagram un filmuleț care înglobează momentele cele mai importante de la nunta ei cu Emanuel-Petre Necatu, care, spune ea, a fost o decizie spontană.

Alexandra Stan, imagini de la nunta de pe plajă

A fost, însă, o hotărâre pe care nu o regretă, în ciuda faptului că toate lucrurile s-au întâmplat rapid. De asemenea, artista a dezvăluit  și momentul haios în care a anunțat-o pe mama ei că se mărită.

„Nu mă aşteptam să iau decizia asta, a venit cu o bucurie mare. Acum înţeleg de ce o diferenţă între relaţie şi căsnicie. Se sudează şi la prima ceartă nu mai zici „Gata, mă duc la Vama Veche”. Era consilier, mult spus terapeut, l-am cunoscut în altă conjunctură. Prin nişte prieteni comuni. M-am dus acasă într-o joi şi am întrebat-o pe mama ce face sâmbătă. M-a întrebat de ce, i-am zis că mă mărit”, a declarat Alexandra Stan în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cum s-au cunoscut Alexadra Stan și Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu au spus „Da!” în cadrul unei ceremonii restrânse, pe plajă, în Constanța. La evenimentul ținut secret până în ziua în care s-a desfășurat au participat doar familiile și nașii celor doi. Aceștia s-au cunoscut din întâmplare, într-un cadru chiar....profesional. Alexandra a apelat la serviciile lui de dezvoltare personală, fără să știe că cel care o va consilia îi va deveni foarte rapid și soț.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât.

Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta.

Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a mărturisit Alexandra Stan, pentru Viva.

Mai multe