VIDEO Ipostază-şoc pentru o vedetă: s-a lăsat în pielea goală în club şi şi-a aprins o ţigară

26 ianuarie 2015 11:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

A lansat noua modă printre dj-iţe! Dana Neacşu a devenit cunoscută după ce a apărut topless la platane şi continuă să o facă şi în prezent în cluburile din Bucureşti şi din ţară. Bruneta, care pe scenă este Dj. Harra, a şocat de data aceasta când pe lângă costumaţia sumară şi-a aprins şi o ţigară din care a tras cu nesaţ.

Importată din străinătate, ideea de a anima atmosfera în cluburi mixând fără sutien a prins foarte bine şi în România, căci în scurt timp localurile s-au aglomerat, iar clienţii au stat cu ochii cât cepele pe fetele care puneau muzică. Explicaţia este simplă: să pui muzică la platane e o artă, ar spune unii, dar să mixezi topless la platane este şi mai şi!

Craioveanca Dana Neacşu a dat o adevărată reprezentaţie în acest weekend într-un club din Râmnicu-Vâlcea. Şi-a acoperit sânii cu nişte flori, dar a dansat pe rupte în spatele platanelor. Ca să le arate petrecăreţilor că ea a intrat deja în atmosfera de club, bruneta nu a mai ţinut cont că se află în timpul programului şi a savurat o ţigară în faţa tuturor. 

Mai multe