VIDEO Își pune sănătatea în pericol! Ce-a ajuns să facă Oana Lis de supărare

25 ianuarie 2015 14:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soția fostului primar al capitalei a ajuns la capătul puterilor. Din cauza scandalurilor, care s-au ținut scai de ea în ultimele luni, Oana Lis s-a reapucat de fumat.

După ce a fost la un pas de divorț, a pretins că a pierdut o sarcină și s-a certat la televizor cu fratele ei, Ștefan și cu membrul trupei “Haiducii”, Cristi, soția lui Viorel Lis a clacat și și-a aprins o țigară. Evenimentul a fost filmat într-un restaurant și urcat pe contul personal de Facebook, Oana Lis mărturisind că nu a mai recurs la acest gest de zece ani.

“Sunt atât de supărată, dragii mei prieteni. Săptămâna asta am fost scârbită de răutatea lumii, de tot ce s-a întâmplat. Chiar nu mă regăsesc săptămâna asta. N -am aprins o țigară de 10 ani, vă dați seama în ce hal sunt și cât de nervoasă sunt! Nici nu știu, așa se fumează? Habar n-am! Chiar nu înțeleg. Dacă mergem la biserică, n-ar trebui să fim mai buni, mai înțelegători?”, se întreabă retoric soția fostului edil al capitalei.

Prietenii virtualei ai Oanei au încercat s-o încurajeze să depășească acest moment nefast din viața ei și să renunțe la țigări. “Oana , nimic nu merită să îţi provoace atâta supărare încât să aprinzi o ţigară după 10 ani”, “Oana, nu te supăra din cauza oamenilor răi”, “Eşti frumoasă, tânăra şi inteligentă! Trăieşte-ţi viaţă alături de persoanele care îţi vor binele cu adevărat şi termină să te mai gândeşti la cei care te supără!”, i-a scris o parte din fani, pe aceeaşi reţea de socializare.Oana Lis nu a scăpat nici de critici: “Mai bine apucă-te de croşetat!” sau “Du-te fugă la Capatos, anunţă că ai fumat o ţigară după 10 ani”.Vedetă nu a putut rămâne indiferenţă la reacţiile critice. “Eu va povestesc că sunt supărată şi voi în loc să mă încurajaţi, să mă ajutaţi cu o vorba bună, mă jigniţi! Aşa răutate maximă, să te bucuri de greul altcuiva!”, a replicat ea.

“Cică nu a mai fumat de 10 ani şi poza asta e din 2011. Stă fata prost cu matematică, ce să facem, la toţi ne e greu, dar la unii prea tare :)))”, a scris una dintre prietenele ei virtuale şi a postat o poză din 2011, în care Oana Lis ţine în mână o ţigară aprinsă.“Era la mişto poza cu ţigară. Eu nu fumez de 10 ani!”, a încercat Oana Lis să iasă cu faţa curată din toată această poveste.

Mai multe