VIDEO Iulia Vântur, apariție de senzație în India! Cum arăta la o prezentare de modă

3 februarie 2017 18:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri, 3 februarie, Iulia Vântur şi-a făcut debutul în India în lumea modelingului. Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” şi de la reality showul „Ferma vedetelor” de la Pro TV şi-a îndeplinit un vis.

În perioada 1-5 februarie, în India, are loc “Fashion Week” Mumbai, unde vor fi prezentate câteva ținute ale mai multor case de modă din Orientul Mijlociu. Vântur a fost solicitată să defileze pentru un creator de modă, pe baza experienţei sale din România. Debutul carierei sale a fost în lumea modei, la Iași.

„Sunt foarte încântată că voi avea șansa de a reprezenta unul dintre brandurile mele preferate”, a spus Iulia.

Au fost voci care au comentat că, în spatele acestei prezentări de modă, stă chiar Salman Khan (51 de ani) despre care se spune că are o relaţie cu vedeta noastră.

De peste cinci ani, Iulia se află în India, unde s-a mutat fiind atrasă de această ţară. Iulia Vântur a debutat în India în 2014, în pelicula “O teri”. Apoi, anul trecut, a înregistrat o piesă cu Salman Khan pentru pelicula “Sultan”, iar o alta, „Every Night And Day”, cu solistul Himesh Reshammiya. Cei doi au apărut în mai multe emisiuni de televiziune prezentându-şi piesa, iar vedeta noastră ne-a declarat că a mai înregistrat câteva pentru perioada următoare. În plus, are şi alte proiecte pe care vrea să le susţină în India. 

Mai multe