VIDEO Jo a lansat primul clip, pentru piesa "Dragoste nebună" cu Dorian Popa

3 septembrie 2014 19:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Jo, pe numele ei real Ioana Anuţa, una dintre finalistele X Factor 2012, a lansat videoclipul piesei "Dragoste nebună", pentru care a colaborat cu Dorian Popa.

Singleul, compus de Ioana alături de Boier Bibesc, Alex Coţoi, Nonis G şi Adrian Ţuţu, beneficiază de un clip regizat de Alex Ceauşu. 

"«Dragoste nebună» este prima piesă la care am lucrat împreună cu frumoasa trupă boierească a lui Boier Bibescu, o piesă pozitivă, veselă şi în care noi credem. Când am terminat piesa ne-am dat seama că avem nevoie şi de un băiat pe ea. Ne-am gândit la Dorian, pentru că îl cunoşteam de mult timp, ştiam că vom lucra frumos împreună, i-am propus, iar el a acceptat. Clipul este facut de către Alex Ceauşu, ne-am distrat rău de tot la filmari şi am lucrat foarte bine împreuna. Chiar sunt mandra tare de echipa frumoasa pe care am reusit sa o strang in jurul meu pentru «Dragoste nebună», a povestit Jo.

Clipul este primul filmat şi lansat de Ioana, care a colaborat în urmă cu câteva luni la piesa "Lasă-mă pe mine" cu UDDI. Cei doi au fost nominalizaţi la categoria "Best New Act", în cadrul Romanian Music Awards. Jo a împlinit recent 20 de ani, iar videoclipul piesei "Dragoste nebună" este cadoul ei pentru fani. 

Mai multe