VIDEO Laurette își răsfață mama la mare. Femeia a crescut-o singură de la 4 luni și are un trecut emoționant

1 septembrie 2020 14:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebrul fotomodel Laurette Atindehou (37 ani) își adoră mama, pe Cornelia, care i-a fost mereu un real sprijin. După ce vedeta tv a publicat pe conturile sociale câteva fotografii de pe vremea când era doar o mogâldeață și stătea cuibărită în brațele mamei, iată că, zilele trecute, fotoreporterii Click! le-au surprins pe cele două, pe Litoral. Voia-bună le-a însoțit în vacanța de la malul mării.

Laurette și mama ei, Cornelia, care are o talie de invidiat, la 57 de ani, au decis să lase grijile deoparte și să-și încarce bateriile pe Litoral, mai exact în stațiunea Mamaia, unde au fost în centrul atenției. Le-a însoțit și micuța Serena (10 ani), fata vedetei tv, care a reușit să treacă cu bine peste necazurile de la școală, unde câțiva colegi au umilit-o. Ele au ieșit apoi împreună și seara, la plimbare, în haine elegante, dovadă stând și fotografiile postate de Laurette pe conturile sociale și în dreptul cărora a adăugat un mesaj de suflet: ”Am cea mai frumoasă mamă!”.

Cornelia și-a spus adesea of-ul, pe micul ecran, viața femeii fiind presărată cu necazuri. Și-a crescut singură fata, fiind părăsită de iubit pe când Laurette avea doar patru luni. Fotomodelul a scos din albumul cu amintiri câteva fotografii de pe vremea când era bebeluș, apreciate în număr mare de fanii ei de pe Internet. Laurette și-a cunoscut tatăl d-abia în 2010, pe platourile de filmare ale emisiunii ”Happy Hour” (PRO TV), întâlnirea lăsându-se cu îmbrățișări și cu lacrimi de bucurie.

“Nu l-am văzut niciodată. Doar în fotografii. Prima fotografie am văzut-o acum cinci ani, iar altele, vreo 3-4, le-am văzut pe Facebook”, a declarat Laurette. Christian Atindehou locuieşte în statul african Benin, iar în anii tinereții a studiat la ASE, perioadă în care avea să o cunoască pe Cornelia: „Uneori am simţit lipsa tatălui meu, dar mama mea a avut grijă să-mi fie şi mamă şi tată. Poate dacă era şi tata lângă noi i-ar fi fost mamei mai bine. Ea nu prea ne-a vorbit despre asta. Mi-a spus însă că semănăm foarte bine, că ei s-au iubit mult, că el era foarte deştept“, a mai adăugat vedeta. Laurette a avut mari emoții pentru măicuța ei, în urmă cu trei ani, când femeia a suferit o operație delicată: ”Este o intervenție la coloana vertebrală, mai exact lombară, a fost hernie de disc”.

În plus, a avut, în urmă cu zece ani, și probleme la plămâni dar și la glanda tiroidă. Laurette s-a reinventat în perioada de pandemie. A realizat o ședință foto incendiară, apropiații ei susținând că vedeta vrea să ajungă în topurile muzicale cu un nou videoclip, în care și-a etalat formele superbe, de fotomodel.

Citește și:

Laurette aruncă bomba: „Toți bărbații pe care i-am avut s-au întors până la urmă la mine”

Fiica lui Laurette, bătută, lovită, umilită la şcoală, pentru că e mulatră

Mai multe