VIDEO Liviu Vârciu, lăsat fără permis în Buzău. Actorul a filmat întreaga scenă

17 februarie 2021 17:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu se numără și el printre vedetele rămase fără permis în urma controalelor polițiștilor buzoieni. Actorul a fost surprins de radar conducând cu 107 Km/h, în localitate, motiv pentru care s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar şi cu o amendă considerabilă.

Poliţiştii rutieri din Buzău i-au reţinut permisul de conducere lui Vârciu în 4 februarie, în timp ce acesta filma pentru canalul său de YouTube. Acesta gonea pe Drumul European, în localitatea Poşta Câlnău, fix pe o porţiune cu limita de viteză de 50 km/h.   

În imagini se vede că acesta este surprins că se afla în localitate, spunând că era convins că limita de viteză era de 70 kilometri pe oră.   „Ce-am făcut?”, l-a întrebat Liviu Vârciu pe poliţistul care l-a oprit în trafic.

„Aţi fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reţinere a permisului (..) plecaţi cu o dovadă de 15 zile şi cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a explicat poliţistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu.  Ulterior,  Vârciu a publicat filmulețul cu întâmplarea și pe platforma YouTube.

Mai multe vedete au fost „victimele” agilității Poliției din Buzău, de-a lungul timpului. În ultimii ani, ei au lăsat fără permis mai multe vedete care s-au luat la întrecere cu legislaţia rutieră, printre care și Andreei Mantea, după ce au prins-o conducând cu viteză foarte mare pe Drumul European E 85, lângă localitatea Racoviţeni.

În august 2005, un agent de la Serviciul Poliției Rutiere Buzău a amendat-o cu un milion de lei pe fiica preşedintelui Traian Băsescu şi i-a suspendat acesteia carnetul de conducere pentru o perioadă de trei luni, fiindcă a rulat cu 110 km pe oră. Ioana Băsescu mergea spre o localitate din Moldova, pentru a duce ajutoare unor sinistraţi, informează Adevărul.ro.

La sfârşitul lunii aprilie 2007, interpreta Luminiţa Anghel  s-a ales cu permisul suspendat şi amendă, după ce a fost surprinsă pe drumurile din judeţul Buzău circulând cu o viteză de 155 de kilometri pe oră.  

Pe lista vedetelor care au rămas fără permis de conducere în judeţul Buzău se numără şi Pepe, care, în mai 2007, a fost detectat de radar conducând cu 115 kilometri pe oră. 

Mai multe