VIDEO Majda, fantastică la "Chefi la cuțite". Preparatul delicios cu care i-a înnebunit pe cei trei chefi

28 martie 2021 19:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Majda Aboulumosha (33 de ani) a făcut senzație în ediția de duminică, la “Chefi la cuțite”. Actrița e cunoscută ca fiind o bucătăreasă de nota 10. Vedeta și-a dovedit talentele culinare și la Survivor, unde a fost numită “ bucătăreasa” Faimoșilor, fiind preferata băieților din competiției pentru acest lucru.

Prezentă la “Chefi la cuțite”, Majda le-a gătit chefilor ce se pricepe mai bine: prăjitura Majda cu vișine și mascarpone. Preparatul delicios i-a dat pe spate pe cei trei chefi, care i-au dat trei cuțite, plus cuțitul de argint oferit invitaților speciali prezenți în emisiune.

Vedeta și-a regăsit tatăl după ce i s-a spus că a murit

Majda Aboulumosha are o poveste de viață impresionantă. Frumoasa mulatră are o mamă româncă și un tată libian. Pe tatăl însă l-a cunoscut abia după 25 de ani, după ce i s-a spus că bărbatul murise. “Sunt corcitură, jumătate româncă, mama e blondă, e cea mai bună prietenă a mea. Tata e din Libia, toată viața am crezut că-l voi întâlni pe tatăl meu. Inclusiv la 22 de ani, când mi s-a spus că a murit. Am fost la ambasada Libiei singură și i-am rugat să-i transmită că vreau să mă întâlnesc, să dau mâna cu el. Am primit numărul lui de telefon și l-am sunat după șase luni. Ne-am întâlnit peste 25 de ani. Am locuit în aceeași casă când a venit și l-am cunoscut. Eu de la Moș Crăciun ceream mereu să fiu cu tata la masă. După 25 de ani, l-am avut la masa de Crăciun pe tatăl meu”, a povestit actrița cu lacrimi în ochi în emisiune.Pe pandemie solista a făcut o afacere din bucătărie. Pentru că face cozonaci delicioși, Majda și-a deschis un laborator de cozonaci, unde primește comenzi. “Fac torturi, prăjituri, am un laborator de cozonaci. Fac 100 de cozonaci pe zi”, a mai spus actrița.

Mai multe