VIDEO: Mihai Morar, din emisiune direct la spital, rănit serios

4 noiembrie 2014 20:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatorul tv a tras o spaimă soră cu moartea, marţi seara, chiar în timpul emisiunii a cărei gazdă este la Antena Stras. Mihai Morar (33 de ani) a vrut să le ofere telespectatorilor un moment la înălţime, însă totul s-a terminat prost pentru el.

Demosntrație de groază. Așa se poate descrie, pe scurt, tentativa lui Mihai Morar din emisiunea „Răi da' bună” difuzată în seara zilei de 4 noiembrie. Prezentatorul vt a vrut să urce pe o scară, în direct, îăn timp ce povestea ceva. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi, în scurt timp, Morar a avut nevoie de intervenţia medicilor, pentru că a căzut şi s-a lovit la frunte. 

Acidentul s-a petrecut în direct

„Eu am luat scara asta ca să vă arăt parcursul lui Beyonce de România. A plecat de la treapta de jos, Edi-Talent, Marius de la Focșani, Jean de la Craiova...”, a spus Mihai Morar și, de câte ori spunea un nume, mai urca o treaptă a scării care, inițial, era susținută de o singură asistentă, Elena, coregraf de meserie.

La un moment dat, cealaltă fată aflată în platou i-a atras atenția lui Mihai și a venit să-i de o mână de ajutor: „Stai că pici”. Dar Morar a continuat: „A mai luat încă un manelist necunoscut...”. Atât a mai apucat să spună Mihai Morar, că scara a alunecat pe podeaua lucioasă din platou șu prezentatorul tv s-a prăbușit. „Doamne ferește! Așa căzătură... Am dat direct cu capul”, a spus Morar după ce s-a ridicat. Deși avea deja pe partea dreaptă a feței o rană din care curgea sânge, Morar a vrut să continue show-ul: „Așa căzătură prbabil o să-și ia și Beyonce de România”. În căzătură, Morar a accidentat-o și pe una dintre asistente, care a dat cu fundul de pământ de s-a zguduit tot platoul.

Deşi a crezut iniţial că va trece uşor peste momentul stânjenitor, prezentatorul a trebuit să plece de urgenţă la spital. În timpul pauzei publicitare, moderatorul care avea o rană cu hemoragie, a ajuns pe mâna cadrelelor medicale. Astăzi, Mihai este bine-mersi. Ca să demonstreze acest lucru, vedeta a publicat pe fagina de Facebook o imagine cu el, în care se vede că este bandajat la arcada dreaptă.

Mai multe