VIDEO Momentul emoționant în care Gina Pistol revine la "Chefi la cuțite". S-a lăsat cu lacrimi în platou

30 noiembrie 2021 8:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gina Pistol a revenit la serviciu după aproape un an dedicat exclusiv fiicei sale și a lui Smiley. Vedeta a filmat trei ediții speciale ale emisiunii "Chefi la cuțite", în care au gătit simpaticii concurenți de la "Asia Express". Prima ediție a fost difuzată luni, 29 noiembrie, iar momentul revederii dintre Gina și cei trei chefi a fost cu adevărat emoționant.

Antena 1 sărbătorește 28 de ani de la înființare cu o serie de emisiuni speciale, printre care și "Chefi la cuțite". Show-ul culinar a revenit pe micul ecran luni, 29 noiembrie, la pachet cu frumoasa Gina Pistol (39 de ani) în rol de prezentatoare. Vedeta, care a născut pe 9 martie 2021, a stat departe de filmări și s-a dedicat micuței Josephine, fiica ei și a lui Smiley. 

Reîntâlnirea cu cei trei chefi a fost emoționantă, iar lacrimile au copleșit-o pe Gina. “Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetită care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina. Într-adevăr, concurenții chemați să gătească în edițiile speciale din 29 si 30 noiembrie și 1 decembrie au fost vedetele de la "Asia Express" sezonul 4: Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emi și Cuza

Gina Pistol, apariție spectaculoasă la "Chefi la cuțite"

Întoarcerea Ginei Pistol pe platourile de filmare s-a lăsat cu lacrimi de bucurie, îmbrățișări și multe întrebări despre fiica sa, Josephine.

„A fost foarte emoționant. Nu am văzut-o de mult pe Gina și s-a discutat foarte mult despre cea mică, despre faptul că ar trebui să ne apucăm de reamenajat locul ăla al ei, unde am ținut-o cât a fost însărcinată.”, a declarat chef Florin Dumitrescu, în emisiune. Gina a strălucit la reîntâlnirea cu echipa. A purtat o rochie argintie, din paiete, cercei lungi, coafura ei relaxată și sexy, pusă în valoare de un machiaj luminos.

Citește și:

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: «Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi»

Ce au pregătit posturile tv în minivacanţa de 1 decembrie. Antena 1 şi Pro TV, aniversări cu program special

Mai multe