VIDEO Momentul incredibil în care câinele Andreei Tonciu a fost furat, filmat! Bruneta oferă recompensă pentru animal

7 iulie 2014 23:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aflată în vacanţă în Egipt, alături de iubitul ei, Nicolae Mitea, Andreea Tonciu a aflat, cu stupoare, că i-a dispărut câinele pe care îl lăsase acasă, în România.

Micuţul Bijou, pe care Andreea îl are din ianuarie, a fost furat sâmbătă după-amiaza, iar clipele în care căţelul a fost furat au fost înregistrate pe camerele de supravhegere din faţa casei. Mama brunetei, Maria, crede că animalul a ieşit singur, dar i se pare ciudat că au reuşit să îl fure.

"Era căţelul ei, sufletul ei. Îl are din ianuarie, de când s-a născut. Bănuiesc că el a ridicat sârmuliţa şi a ieşit. Pe Bijou nu putea să pună nimeni mâna pe el.

Andreea plânge non-stop, i-am stricat vacanţa. Când va veni, va merge la poliţie. Am rugămite să îmi aducă băiatul căţelul înapoi. Eram cu fetele, au tăbărât pe mine că e frumos căţelul, la insistenţele fetelor", a povestit femeia la Click!, de la Prima TV.

Andreea şi mama ei sunt atât de disperate, încât îi oferă chiar o recompensă celui care a luat câinele.

"Vreau să se gândească că e parte din familia noastră. Dacă el vrea recompensă, îi dau cam 500 de euro. Cu 500 de euro îi cumpăram doi căţei. Bijou face şi un tratament, o să paralizeze fără el. Nu are ce face cu el, e bolnăvior!", a completat Maria Tonciu.

Mai multe