VIDEO Nevasta lui Mihai Mitoşeru, topless la plajă cu soţul la o aruncătură de băţ de ea

23 iulie 2018 13:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ciuda norilor adunaţi la Mamaia, turiştii au găsit câteva ore numai bune de plajă şi în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, iar soţia lui Mihai Mitoşeru ne-a arătat că este una dintre femeile complet lipsite de inhibiţii. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe frumoasa Noemi (29 de ani) fără sutien în timp ce savura o cafea. Dacă v-aţi fi aşteptat ca soţul să stea cu ochii pe ea şi să o păzească de privirile indiscrete, în fapt prezentatorul de la Kanal d a fost foarte relaxat şi şi-a butonat telefonul personal.

Soţia lui Mihai Mitoşeru a făcut spectacol pe plaja de la Mamaia în acest weekend. Noemi a renunţat la sutienul costumului de baie pentru a căpăta un bronz uniform, iar soţul ei nu a avut nimic de obiectat, ba chiar a lăsat-o să socializeze cu o prietenă.

În timp ce Mihai (42 de ani) s-a tot perpelit pe şezlog şi s-a ferit de soare, la polul opus, soţia lui a vrut să capteze toate razele. Fotoreporterii Click! au surprins imagini savuroase cu Noemi la plajă. Blonda soarbe tacticos dintr-un frappe şi explică interliocutoarei sale diverse lucruri. Pătrunse de discuţia interesantă cele două, nu au avut ochi pentru domnii care le-au aruncat priviri insistene şi s-au perindat pe lângă ele.

Nici nu este de mirare că s-a întâmplat aşa, din moment ce soţia lui Mitoşeru are un corp de invidiat şi forme pe care nu are de ce să le ascundă. Blonda şi-a mai pus din când în când sutienul costumului de baie, doar când s-a ridicat de pe şezlong. Pe reţelele de socializare, Noemi este însă ceva mai cuminte şi are toate piesele costumului la locul lor.  

Mai multe