VIDEO O cântăreaţă de la noi vrea trei copii şi se gândeşte să adopte

25 noiembrie 2014 0:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

După o "Vară în doi" şi peste 20 de ani de la debut, Maria Radu, fosta solistă a trupei Van Noizz, se visează mămică. Cântăreaţa pregăteşte o revenire în forţă pe piaţa muzicală cu o schimbare de stil, dar şi de look. În plus, artista se gândeşte serios să se aşeze la casa ei şi să-şi întemeieze o familie.

Cotată ca fiind una dintre cele mai bune voci din România, Maria Radu (39 de ani), e pusă pe fapte mari. Area mai multe proiecte în derulare,  deşi o bună perioadă de timp a stat într-un con de umbră. Artista a declarat pentru Click! că în paralel cu activitatea muzicală se gândeşte serios să devină mămică. "Aş vrea să am trei copii. O fetiţă, un băiat şi aş vrea să adopt încă un copil. Nu există nimeni în viaţa mea în prezent, deci e mai greu să realizez ce mi-am propus. Lucrez cu foarte mulţi copii. Predau ore de muzică la o grădiniţă particulară şi îmi place foarte mult ceea ce fac", ne-a spus Maria.

Artista şi-a schimbat recent look-ul, dar şi stilul vestimentar. Solista este mult mai îndrăzneaţă, iar ca să ajungă să poarte ţinute sexy, ea apelează la diverse trucuri.

Urmăriţi interviul integral în video-ul de mai jos

Mai multe