VIDEO Petre Geambașu, cu fiul și cu nepotul pe aceeași pe scenă! Super show, după ani de scandaluri

26 august 2020 13:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ani de zile, tatăl și fiul nu și-au vorbit, căci Călin Geambașu a refuzat să se împace cu mama lui, dar iată că inevitabilul s-a produs. Fostul concurent de la "Școala Vedetelor" și-a dus copilul, pe DaviN, la bunicul Petre Geambașu, iar momentele petrecute împreună i-au bucurat pe toți.

În decembrie anul trecut au revenit la sentimente mai bune, iar acum încearcă să petreacă tot mai mult timp împreună. Călin Geambașu (43 de ani) a fost multă vreme certat cu tatăl său, instrumentistul, compozitorul și cântărețul Petre Geambașu (76 de ani). În această vară, fostul solist de la Școala Vedetelor și-a dus fiul, pe DaviN, să-și vadă bunicii, mai ales că era și în vacanță. Mai mult, cei trei au fost invitați la "Drag de România mea", emisiunea lui Fuego de la TVR 2 și au cântat împreună pe aceeași scenă.

"Bunic, tată, fiu, într-o emisiune ce va fi difuzată în această toamnă, nu știu când. Emoții pozitive. Interviu și 2 melodii cântate alături de trupa Supermarket, unde îl găsim întotdeauna pe chitaristul nostru din 2009, Vlad Crețu, și pe prietenii lui. O blândețe de oameni. I-am mai făcut câteva poze lui DaviN pe unde mi-am copilărit eu post-adolescența și unde mi-am început cariera, la Școala Vedetelor, acum 25 de ani. Șansă unică de a fi lucrat în acei ani ai dezvoltării mele cu echipe întregi de profesioniști în televiziune, nu se compară cu nimic altceva. Și le mulțumesc oricând! DaviN învățase melodiile cu numai o seară înainte... El a cântat pe momentele mele. Fără greșeală și fără probe de sunet", a scris Călin Geambașu pe pagina lui de Facebook.

Citește și:

Petre Geambaşu şi Călin au îngropat securea războiului după șase ani plini de insulte: «Trebuie să iertăm!»

«Tata ne-a vizitat după șase ani». Petre și Călin Geambașu au îngropat securea războiului

Mai multe