VIDEO Petre Roman, „roast” pe scena iUmor: „Singurul regim care poate să cadă acum e al Deliei”

5 mai 2021 22:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Petre Roman a fost unul dintre invitații special aleși pentru a-i „roast”-ui pe jurați. Tatăl Oanei Roman și-a făcut apariția pe scena iUmor cu un număr care a făcut publicul să râdă cu gura până la urechi.

Elegant ca de obicei, îmbrăcat la costum, Petre Roman a început numărul de roast cu glume despre emisiunea iUmor. „Eu de mulți ani sunt profesor, m-am ocupat cu știința, predau la facultate. Dumneavostră (…) n-ați prea făcut facultate. Păi de unde să vă cunosc, frate?”, a glumit Petre Roman, motivând că de aceea nu îi cunoaște pe jurații iUmor.

Petre Roman a început roast-ul cu Delia, iar următorul pe „listă” a fost Mihai Bendeac. „Oamenii ezită să mă mai invite din superstiție. Prima dată când am fost la o televizune în decembrie 1989 a căzut un regim. Acum singurul regim care poate să cadă e al Deliei”, a zis Petre Roman.

„Despre Mihai Bendeac mi s-a spus că e actor de teatru și de asemenea, actor de niciun film”, a adăugat Petre Roman. În ceea ce-l privește pe Cheloo, Petre Roman nu a putut să nu se lege de versurile pieselor acestuia. „Versurile pieselor lui mi-au mers la inimă. Adică mai exact când le-am ascultat era să fac infarct”, a mai spus politicianul.

Mai multe