VIDEO Piedone și Liviu Vârciu, prieteni la cataramă: „Eu îl iubesc, dar el nu mă iubește”

11 decembrie 2021 20:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu a publicat pe contul personal de Instagram un filmuleț în care apare alături de primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, de care îl leagă o prietenie strânsă. Cei doi păreau să fi ieșit împreună la un local, iar Vârciu a profitat de situație pentru a imortaliza câteva secvențe alături de primar. În videoclip, aceștia și-au făcut complimente, dar s-au și tachinat, în stilul lor caracteristic.

Liviu Vârciu s-a filmat alături de Piedone

„Sunt aici alături de cel mai bun primar din punctul meu de vedere. Și nu pup pe nimeni în.. (face o grimasă) că nu am de ce”, a început Vârciu filmulețul în care apar cei doi împreună, la masă. 

„Atâți ani cât ne-am mâncat amărăciunea...El, vedeta pe care întotdeauna am apreciat-o; eu, nicio vedetă și el nu m-a apreciat și m-a criticat. Eu îl iubesc, el nu mă iubește”, a răspuns comic și Cristian Popescu Piedone, însă Vârciu i-a replicat imediat: „Și eu te iubesc! Dar haideți, vă rog, domnule primar, să nu intrăm în sentimente.” „Lumea știe că noi ne înjurăm, dar ne iubim în același timp”, a mai continuat Piedone.

„Pentru mine este un om inteligent care a făcut lucruri pentru un sector. Îmi pare rău că nu stau și eu în sectorul ăla”, a spus Vârciu la cameră. Discuția a luat o întorsătură rapidă în scurt timp însă, iar primarul Piedone a spus că își dorește de multă vreme să facă o piesă alături de Liviu Vârciu, care să se numească după inițialele lor: „LP”.

„Te provoc de 25 de ani, băi boule, faci măi și cu mine melodia aia? LP...”, i-a mai spus Piedone. „Da, nu mai există LA (trupa din care a făcut Vârciu parte n.r), există LP, de la Liviu și Piedone”, a spus și Vârciu, într-o notă amuzantă. „Urmează o piesă până la Revelion, sau după Revelion. Până la Sf. Ion. Te blestem, de data asta!”, a continuat și primarul.

Liviu Vârciu și Piedone, act de caritate

Pe Liviu Vârciu și Cristian Popescu Piedone îi leagă o prietenie de multă vreme, cei doi implicându-se împreună și în fapte de caritate. În luna aprilie a acestui an, primarul sectorului 5 împreună cu Vârciu și Vali Vijelie au dus în Săptămâna Mare cadouri copiilor cu situație materială precară.

Piedone și-a unit forțele cu cele ale cântărețului Vali Vijelie și cu ale omului de televiziune Liviu Vârciu, cu scopul de a le face o mică bucurie, în prag de sărbători, copiilor proveniți din familii mai puțin norocoase, mergând personal la fața locului și oferindu-le acestora cadouri.

Mai multe