VIDEO Se căsătoresc! O solistă gravidă a fost cerută în căsătorie de iubit

10 august 2014 12:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

In urmă cu doar câteva zile, bruneta a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Momentul a fost unul deosebit de emotionant şi pus la cale în detaliu de către el.

Anul acesta a început cum nu se poate mai bine pentru Claudia Păstrăşcanu. Bruneta l-a cunoscut pe Gabi Bădălău în ianuarie, iar în martie era deja însărcinată cu el. Gravidă acum în aproape şase luni, Claudia a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Evenimentul emoţionant a fost împărtăşit de către solistă pe pagina ei de Facebook. Aflată în Turcia cu Gabi, ea şi-a dat seama că este cerută de soţie atunci când a citit ce scria pe tortul pe care l-a primit la un restaurant.

"Vreau să împart cu voi bucuria noastră! S-a întâmplat într-o zi de miercuri, mai exact pe 6.08.2014, in vacanţă (Turcia), fără să ştiu, să simt ceva legat de această surpriză. O parte din familie şi prieteni ne-au fost alături, am plâns împreună, am râs şi ne-am bucurat de momentul minunat, unic! Iubitule, m-ai făcut tare fericită! Te voi respecta şi te voi iubi toată viata! DAAAA!! Vreau sa fiu soția ta ! ❤️", a scris ea pe Facebook, acolo unde a postat şi un filmuleţ de la cererea în căsătorie.

Mai multe