VIDEO Secretul iubitului Simonei Gherghe: el a pus la cale momentul "Dragă Stolo" din 2004

19 ianuarie 2015 10:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Răzvan Săndulescu (38 de ani), actualul partener de viaţă al Simonei Gherghe (36 de ani), este cel care "a regizat" momentul "Dragă Stolo", în anul 2004.

“Reporter «Puterea»: Care e cel mai greu discurs pe care l-ați redactat?

Răzvan Săndulescu: Cel al lui Theodor Stolojan, în 2004, la retragerea din cursa prezidențială”, a mărturisit iubitul Simonei Gherghe, potrivit ziarului Puterea, în urmă cu doi ani.

Cei doi amorezi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani buni, dar puţini sunt cei care ştiu că Răzvan Săndulescu e unul dintre cei mai apreciaţi consultanţi politici din România, iar, în campania la prezidenţiale din anul 2004, lucra pentru PNL. Astfel că, se poate spune că persoana care l-a ajutat pe Traian Băsescu să ajunga preşedinte într-un moment-cheie al carierei lui politice a fost nimeni altul decât actualul iubit al Simonei Gherghe.

Traian Băsescu, plângând: „Dragă Stolo”

Vă reamintim că, în 2004, candidatul alianţei DA era Theodor Stolojan, însă acesta a invocat motive medicale şi i-a cedat locul în cursa prezidenţială lui Traian Băsescu. Acesta a fost momentul în care fostul şef de stat a izbucnit în lacrimi şi i s-a adresat partenerului politic cu „Dragă Stolo”.

Mai multe