VIDEO Și-a etalat noile silicoane! Vezi cu ce se laudă Iasmina, iubita lui Daminuță

26 septembrie 2018 13:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Protagonista unei ședințe foto provocatoare, Iasmina, soția fotbalistului Daminuță, și-a etalat ce are ea mai scump: o pereche de silicoane nou nouță. Iasmina pozează sexy la scurt timp după ce ea și fostul ei soț, fotbalistul Cristian Daminuță, s-au împăcat. Cei doi au fost despărțiți o perioadă după ce s-au certat destul de rău, motivul fiind, se pare, infidelitatea sportivului.

În luna iunie, fotbalistul Cristian Daminuță și Iasmina au divorțat după numai patru luni de căsnicie. Focoasa blondă a invocat infidelitatea partenerului de viaţă şi a şi câştigat. Au făcut partajul pe bunuri: a rămas după divorţ cu inelul de logodnă, unul extrem de scump, cu diamante, un bolid de lux şi bineînţeles cadourile pentru care Daminuţă a băgat mâna adânc în buzunar. Însă iată că cei doi nu au rezistat prea mult timp separați. Fotbalistul și sexoasa blondă s-au împăcat în această toamnă. În urmă cu două luni, blondina și-a pus silicoane așa că a avut cu ce să îl ademenească. Iată că acum Iasmina l-a pus din nou pe jar, pozând într-o lenjerie intimă super sexy.

Blondina a pozat în noile lenjerii intime create de Cristina Oae, care fac parte din noua colecție pe care o va lansa în curând, alături de o altă serie de halate. Piesele, lucrate manual din dantela, matase, și accesorizate cu pietre și perle, i-au pus în evidență Iasminei formele apetisante, dar mai ales noii sâni. Sutienele transparente, decupate și decoltate au lăsat la vedere noul bust al iubitei lui Daminuță. Ședința foto a avut loc într-o spălătorie auto și a durat câteva ore. Iasmina a pozat în mai multe modele de lenjerie, iar pe parcursul ședinței foto, blondina a fost “vizitată” și fotbalist, care a vrut să asigure că prin preajma nu e vreun bărbat care ar putea “pofti” la ce îi aparține.

Mai multe