VIDEO Smiley și Gina s-au filmat la ei acasă: "Te iubesc, mâine îți gătesc mazăre". Discuția lor intimă e savuroasă

9 aprilie 2020 10:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este pentru prima dată când Smiley și Gina Pistol se arată atât de îndrăgostiți în fața fanilor. Cei doi sunt de 3 ani împreună, dar puține au fost ocaziile în care au dezvăluit intimități de cuplu. Smiley a pus pe YouTube o discuție casnică, pe care a avut-o pe Skype cu Gina Pistol, și care a strâns aproape 100.000 de vizualizări în 24 de ore.

Pe 13 martie, Smiley (36 de ani) a aterizat în România, scurtându-și șederea în America, acolo unde plecase cu agenda plină de proiecte muzicale. S-a întors mai devreme din cauza pandemiei de coronavirus și s-a autoizolat împreună cu colegii lui de drum, producătorii muzicali Șerban Cazan și Lucian Nagy. Cel puțin două săptămâni a trăit ca în studenție, departe de iubita lui, Gina Pistol, pe care probabil o urmărea de duminică până miercuri, la Antena 1, la emisiunea "Asia Express". Însă și când s-a terminat perioada de izolare, Smiley a recuperat din plin timpul petrecut departe de Gina. Nu doar că locuiesc împreună, că se comportă ca o familie, dar solistul a și ținut să ne arate asta, într-un mod inedit. Preocupat să realizeze conținut interesant pentru vlog-ul de pe pe canalul lui de YouTube, Smiley s-a gândit că n-ar fi rău să facă o filmare cu "colega" lui de apartament, Gina Pistol. Cei doi, care evident locuiesc împreună, au vorbit pe Skype din camere diferite, iar conversația, foarte intimă, naturală și simpatică, a strâns aproape 100.000 de vizualizări.

Gina: Salut? Cum, măi, salut?

Smiley: Bine te-am găsit! Unde ești?

Gina: Bine, uite acasă, te aștept să vii!

Smiley: Ești în izolare?

Gina: Da, da, sunt în izolare.

Smiley: Spune-ne așa, de cât timp stai în izolare?

Gina: Cred că se fac trei săptămâni.

Smiley: Ce îți lipsește cel mai mult?

Gina: Nimic, eu am tot ce îmi trebuie acum.

Smiley: Spune-mi ce te enervează cel mai tare la colegul tău de izolare?

Gina: Este dezordonat.

Smiley: Și lucrează la asta, nu?

Gina: Da, da apreciez.

Smiley: Ce mâncăruri noi ai gătit de când ești în izolare?

Gina: Nu am gătit nimic nou.

Smiley: Și nu crezi că ar fi cazul?

Gina: Apropo, să știi mai este din pulpa aia de curcan în frigider,

Smiley: Aia de ieri?

Gina: Da, aia de ieri, aia de ieri? Vrei să îți gătesc zilnic?

Smiley: Ce urmează să gătești mâine?

Gina: Păi mâine am stabilit cu colegul meu de izolare că vom mânca mai așa, fără carne și mă gândeam să fac o mazăre. Ce zice colegul de izolare?

Smiley: Păi e mulțumit, e foarte bucuros.

Gina: Sau un pui indian?

Smiley: Și un pui indian, dar zic ca puiul indian să îl păstrăm pentru weekend Uite, spune-le și lor de cât timp mă chinui să fac set up-ul ăsta. De cât timp nu m-ai mai văzut astăzi?

Gina: Dragii mei, azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună, după care a dispărut. Și acum îl aștept să vină acasă. A, și să nu uiți să iei o pâine. Deci de azi dimineață nu ne-am mai văzut.

Smiley: Auzi, astăzi e Asia Express?

Gina: Da, da, acum mă uit la emisiune, mă uit la mine. Auzi, te iubesc, hai acasă! Hai acasă, mă!

Smiley: Vin, acuma, mai am un pic.

Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol

Pe 31 martie s-au împlinit 3 ani de când Gina și Smiley au fost săgetați de Cupidon. Cei doi s-au văzut și s-au plăcut la concertul lui Damian Drăghici, de la Sala Palatului. ”Se știu de mulți ani, însă abia atunci s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa <Domnișoară, domnișoară>. După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, a declarat, pentru Click!, la vremea aceea, o persoană din anturajul celor doi.

Citește și:

FOTO Poftiți în vila de 300.000 de euro a lui Smiley! În fortăreața asta se iubește cu Gina Pistol

Smiley a confirmat relația cu Gina Pistol și a dat detalii «din casă»: «Ne-am plăcut tot timpul»

Mai multe