VIDEO Tatăl Andreei Bălan e foc şi pară pe Keo: "Fiica mea îşi omora oasele pe coclauri, iar el o înşela!"

2 septembrie 2014 22:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Săndel Bălan, tatăl Andreei, a fost șocat să afle, luni, din gura lui Misty, că fostul iubit al fiicei sale și-a bătut joc, în paralel, de sentimentele ambelor femei.

“Am aflat nişte lucruri noi, și eu și soția, am rămas consternați. E clar că Andreea le afla înaintea noastră, dar nu ne spunea. Noi suntem familiști, mai mămoși, iar Andreea ne seamănă. Tocmai de asta, tot ce s-a întâmplat a fost un șoc pentru ea! A fost o perioadă în care s-a frământat foarte mult, s-a consumat. Să faci o casă, să faci planuri, și apoi să vezi că timp de șapte ani ai fost mințită?… În timp ce ea își omora oasele prin toate coclaurile, el o înșela”, ne-a mărturisit Săndel Bălan. Acesta își încurajează însă fiica să lase în urmă dezamăgirile: ”I-am spus să privească înainte, să o ia ca pe o experiență din care a învățat. Dar uite că nu se știe. La început, bărbații sunt cum sunt, apoi descoperi unele lucruri pe care le accepți sau încerci să le dai la spate. Ea a luptat să le îndrepte, dar s-a demonstrat că nu a mers”, a mai precizat tatăl Andreei, pentru Click!

Luni seară, Misty a rupt tăcerea, la Kanal D: “Relația mea cu Keo a început în perioada când eu eram balerină la o emisiune, nici nu aveam 18 ani. Atunci ne-am cunoscut și am început să vorbim. Când l-am cunoscut, Keo avea o relație de un an și ceva cu Andreea”, a mărturisit Misty. Blonda a mai adăugat că a întrerupt relația cu artistul, dar că au reluat-o după trei ani: “Eram mică, l-am iubit, nu puteam să-l refuz”.

Mai multe