VIDEO! Uite un sfat erotic, de la Brenciu

1 septembrie 2014 17:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Horia Brenciu pregătește un nou material discografic. Cu această ocazie, solistul a pus la cale mai multe duete, primul pe care-l face cunoscut fiind cel cu Delia Matache, colega sa din juriul de la „X-Factor”. „«Inima nu vrea» este prima piesă pe care v-o prezint de pe noul album. Este primul duet pe care l-am realizat cu Delia şi va fi lansată în luna septembrie. Dacă înregistrările s-au produs cu atâtea zâmbete şi îmbrăţişări, vă daţi seama cum va suna produsul final?”, a povestit Horia Brenciu.

Despre colaborarea cu colega sa de juriu, Horia are doar cuvinte frumoase: „Delia a fost cea mai firească variantă pentru acest duet. Nu e un featuring, e un duet. Frecvenţa vocii ei mă încântă pe mine, are o bucurie în glas formidabilă şi cred că e unicat pe piaţa românească. E una dintre persoanele cu care te simţi bine, nu te simţi încordat, încorsetat «Bă dacă spun vreo prostie mă plesneşte...» sau «Vezi ce spui că s-ar putea să te tragă de urechi...». Nu mă simt relaxat. E prima mea colaborare cu Delia şi cred că prima mea colaborare cu o artistă de top a ţării”.

În video-ul de making off de la înregistrările din studio, Horia a oferit şi câteva amănunte „picante” despre melodie: „Această piesă e dedicată tuturor bucătarilor care atunci când fac zama se taie, pentru toţi cei care fac maioneză şi maioneza se taie - «Inima nu vrea, să se taie maioneza», a mai glumit showman-ul Brenciu.

Tot la filmări, Horia i-a oferit Deliei şi câteva sfaturi, chiar erotice: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi. Reţine ce ţi-am spus pentru vacanţa aia în care te duci cu bărbată’tu!”.

Cu Horia Brenciu, dar şi cu colegii săi din juriu, diva Delia şi rock-starul Bănică, telespectatorii se vor putea întâlni începând din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20.30, la cel mai nou sezon „X-Factor”.

Uite aici câteva fragmente din melodie:

Mai multe