VIDEO Umilinţă pentru Mihai Gâdea. Ce i s-a întâmplat

3 decembrie 2014 9:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tânărul care a fost filmat, pe data de 1 decembrie, în timp ce cânta, la pian, inmul românesc într-o staţie de metrou din Amsterdam, a refuzat invitaţia lui Gâdea de a veni în emisiunea lui.

Valentin Astănculesei a cântat imnul în aplauzele a zeci de oameni, olandezi şi români deopotrivă, iar filmuleţul cu el, în staţia de metrou din Amsterdam, a făcut zeci de mii de vizualizări pe Youtube.

În aceste condiţii, nu e de mirare că tânărul a primit, pe pagia lui de Facebook, multe felicitări şi chiar invitaţii de a veni în diverse emisiuni. Printre aceştia din urmă, se numără şi Mihai Gâdea, care l-a rugat pe tânăr să vină în emisiunea lui de la Antena 3.

Tânărul l-a refuzat, iar pe pagina lui de Facebook a mărturisit că nu este un simpatizat al Antenelor.

"Sunt copleşit de atâtea mesaje, vă mulţumesc frumos! N-am televizor şi nu ştiu ce emisiuni sau ştiri mai sunt, dar ştiu de la voi că am apărut azi la ştiri datorită share-urilor voastre şi vă mulţumesc! Am primit câteva mesaje din partea unor oameni din media, iar într-unul din ele am fost invitat astăzi la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Mi-au vorbit frumos şi mi-au pus la dispoziţie şi un pian şi cu toate că părinţii mei nu şi-ar mai fi încăput în pene de bucurie dacă m-ar fi văzut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atat mai puţin al domnului Gâdea şi consider că am luat cea mai bună decizie", a scris tânărul, pe Facebook.

Mai multe