VIDEO Velea a filmat cererea în căsătorie. Reacția Antoniei, neprețuită. "Am lăcrimat, ne-am jurat iubire veșnică"

24 iulie 2021 13:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

După 9 ani de relație, Alex Velea a făcut pasul cel mare și a cerut-o, în sfârșit, în căsătorie pe Antonia. Artistul a vrut să-i facă o surpriză partenerei lui de viață, așa că a filmat tot momentul emoționat când i-a oferit inelul.

Cererea în căsătorie s-a lăsat cu lacrimi de fericire, iar Alex și Antonia au făcut-o publică pe noul lor canal de YouTube. În timp ce Antonia credea că filmau pentru podcast, Alex Velea s-a așezat brusc în genunchi și ulterior a urmat marea întrebare. Antonia a rămas aproape fără cuvinte atunci când a văzut că Alex Velea scoate inelul din buzunar.

“De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci când am inaugurat casa. Am vrut s-o cer înainte să plec la Asia Expres. Când m-am întors a început pandemia. În pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atentă la tot și nu am reușit să-i fac surpriză. De data aceasta am reușit s-o surprind. M-am emoționat și n-am putut să-i zic mai multe cuvinte. Ea a crezut că facem doar un podcast. Nu se aștepta, a crezut că e o glumă. S-a emoționat și ea, am lăcrimat, amândoi, am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Zanni a fost de față! Nici el nu a știut! Nu am vrut să zic nimănui! “, a povestit Alex Velea, la “ Xtra Night Show” (Antena Stars).

De ce amână nunta?

Alex Velea a anunțat că nunta se lasă încă așteptată din cauza pandemiei, cei doi nefiind vaccinați. “Nunta mi-ar plăcea să fie intimă, sa vedem când va fi, să se termine pandemia asta. Am vrea să fie cu porumbei, cu flori, ceva special. Noi nu suntem nici vaccinați”, a mai spus Velea.

Citește și:

Alex Velea a cerut-o pe Antonia de soție! Ce inel a primit frumoasa cântăreață: “Ești focul din inima mea!”

Alex Velea și Antonia se pregătesc de nuntă: «Știu cum o s-o cer»

Mai multe