VIDEO Vincenzo s-a distrat cu Ciara şi n-a scăpat-o toată seara din ochi

23 noiembrie 2014 17:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Italianul Vincenzo Castellano (25 de ani) şi-a luat de mult “Adio!” de la soţia lui, Antonia, care va naşte în ianuarie copilul lui Alex Velea.

Prin urmare, e liber să se distreze cu cine vrea, ba chiar îşi postează fotografiile pe Facebook, în speranța că nu-i va pica bine solistei. Sâmbătă noapte, Vincenzo a făcut o cucerire care, fără doar şi poate, ar face-o, dacă nu geloasă, cel puţin invidioasă pe Antonia. â

Italianul a petrecut toată seara în compania celebrei soliste americane Ciara (29 de ani), prezentă în România pentru a susţine un concert incendiar la clubul Bamboo. Vincenzo nu s-a dezlipit de frumoasa Ciara, a tratat-o cu şampanie din cea mai fină, cei doi ţinându-se de gât în poze, ca doi îndrăgostiţi. 

Mângâiată pe burtică de piticii de grădiniță

Solista a renunțat la obositoarele turnee, dar a acceptat să susțină, zilele trecute, un recital la petrecerea aniversară de 20 ani a InSPE (International School for Primary Education), una dintre şcolile private de lux din Bucureşti. În ciuda sarcinii avansate, Antonia a cântat şi a dansat neîntrerupt, timp de jumătate de oră, apoi a fost “asaltată” de micuți, care i-au mângâiat burtica: “Au fost tare haioşi, mi-au pus diverse întrebări inedite despre sarcină“.

Mai multe