VIDEO viral cu Van Damme în România. Reacția starului după ce a fost filmat pe manelele lui Tzancă Uraganul

21 iulie 2021 15:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nici nu a debarcat bine pe pământ românesc, că Jean Claude van Damme face furori pe rețele de socializare! Actorul american a fost filmat de o gașcă de clujeni, care i-au pus manele în mașină. Iată cum a reacționat Van Damme cu Tzancă Uraganul în difuzoare!

Snoop Dogg nu e singurul care a apărut dansând pe manelele românești! Și Jean Claude Van Damme face acum înconjurul Internetului, cu un filmuleț în care ascultă Tzancă Uraganul!

Actorul, care a venit recent în România, a fost filmat într-o mașină, alături de câțiva conaționali de-ai noștri, care i-au pus manelele lui Tzancă Uraganul. Filmulețul, care a devenit viral în câteva minute de la postarea lui pe Facebook, a fost făcut de o gașcă de băieți din Cluj, cu care Van Damme se afla într-o mașină, scrie Cancan.ro.

Van Damme: "Nu este OK pentru social media”

În imagini, celebrul actor își arată cu dezinvoltură mușchii și dansează pe muzica lui Tzancă Uraganul. Șoferul automobilului a fost copleșit de prezența lui van Damme și a apucat să spună: „Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”. Actorului american nu i-a picat însă prea bine că este filmat de clujeni și le-a atras atenția că nu vrea să fie expus. „No good for social network” (n.r. „Nu este OK pentru social media”), a spus actorul american.

Jean-Claude Van Damme (60 de ani) a venit în România, marți seara, 20 iulie, onorând o întâlnire cu mari nume din industria cinematografiei și a televiziunii. Actorul de la Hollywood a ținut să-și revadă prietenii vechi și s-a dus direct la un restaurant luxos al lui Joseph Hadad, celebrul bucătar de origine israeliană, cu care s-a întâlnit după 16 ani. Van Damme a mai fost în România de câteva ori, în urmă cu câtiva ani, când a turnat filme de acțiune în care a fost rolul principal.

Video poate fi urmarit aici

Mai multe