VIDEO Yeva Shiyanova, blonda «gustată» de Mihaela Rădulescu, a revenit cu un dans sexy la «Românii au talent»

11 aprilie 2020 12:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Memorabile au rămas gesturile Mihaelei Rădulescu din timpul emisiunii “Românii au talent” (PRO TV), show în care a avut rolul de jurat alături de Andra, Andi Moisescu şi Florin Călinescu. În martie 2015, am văzut-o la televizor cum s-a tăvălit în făină, alături de superba dansatoare Yeva Shiyanova, dar și cum i-a lins acesteia degetele, motivând că vrea să se convingă de faptul că praful alb e, într-adevăr, făină. Vineri seara, superba Yeva a revenit la "Românii au talent", total schimbată, dar la fel de sexy.

Peste 3 milioane de români s-au uitat și vineri seara la emisiunea "Românii au talent", de la PRO TV, iar surprizele de pe scenă au meritat toată atenția. Viral a devenit momentul Yevei Shiyanova, o cunoștință mai veche de-a emisiunii, mai exact din 2015, de când superba blondă originară din Kazahstan a lăsat juriul cu gura căscată cu un dans în făină. La vremea aceea, MIhaela Rădulescu a oferit ea însăși două momente controversate, primul când a lins getele Yevei, încercând să se convingă că praful alb este, într-adevăr, făină, iar cel de-al doilea atunci când s-a tăvălit pe podea, într-o rochie mulată și decoltată.

În ediția difuzată de PRO TV vineri, 10 aprilie, Yeva a amuţit din nou toată suflarea masculină, fiind aplaudată în special de Mihai Petre și Florin Călinescu, cei doi neaflându-se în juriul în 2015, atunci când blonda a venit prima oară pe scenă. De data aceasta, tânăra, care pare foarte schimbată la față, a dansat suspendată de un candelabru, după care a reprodus celebrul ei dans în făină, moment în care a fost recunoscută de toată lumea.

„Am auzit multe despre tine, ţi-am urmărit cariera şi iată-te din nou aici", a spus Florin Călinescu. „Ce mă bucur să te revăd. Să ştii că mi-ai confirmat că eşti magică. Eşti la fel de talentată şi ne bucurăm să te avem din nou aici", a spus Andra.Yeva a primit 4 de Da, trecând astfel în etapa următoare a concurului. „Este evident că ne-ai făcut praf de stele pe toţi", e exclamat și Mihai Petre.

Yeva Shiyanova dansează la bară de la 5 ani

Originară din Kazahstan, Yeva Shiyanova, balerina care a încins imaginaţia publicului când a dansat în făină, are acum 28 de ani. Încă de la 5 ani, mama ei a înscris-o la cursuri de pole dance (dans acrobatic la bară), apoi a încercat câte puţin din toate. “Tot mama m-a înscris şi la gimnastică ritmică. E unul dintre sporturile mele preferate. Dacă aş avea o fiică, aş trimite-o la gimnastică ritmică. Apoi, mama a hotărât să mă înscrie şi la balet”, spune ea. A făcut balet 8 ani, după care a lucrat o vreme la teatru. “Am făcut şi kickboxing timp de un an. Voiam să fiu pe măsura unui bărbat, însă am realizat că sunt, până la urmă, femeie. Întotdeauna mi-a plăcut să fac lucruri pe care oamenii, în mod normal, nu le fac”, spune Yeva.

Citește și:

Imaginile indecente ale Mihaelei Rădulescu care au șocat în ultimul an

10 poze în care Mihaela Rădulescu apare fără chiloţi şi sutien

Mai multe