VIDEO Zanni a lansat prima trapanea după ce a câștigat Survivor. În clip apar copiii lui Alex Velea și Sebi Chitoșcă

18 iulie 2021 20:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce s-a întors acasă cu marele trofeu și premiul în valoare de 250.000 de lei, fiind câștigător la Survivor 2021, Zanni e pus pe fapte mari! Acesta „s-a instalat” la studio-ul lui Alex Velea, de unde se pregătește intens pentru revenirea în industria muzicală.

În colaborare cu Alex Velea, mentorului lui, Zanni a lansat o nouă melodie. „Doamne, dă-mi puțin noroc”, piesa pe care am pregătit-o cu Alex Velea în semn de recunoștință pentru tot ce ați făcut pentru mine.

Vă mulțumesc din suflet pentru toate reacțiile voastre! Sunteți aici cu mine? Sunteți pregătiți? La 50k like-uri, dăm drumul la videoclip”, a scris Zanni pe pagina lui de Instagram, în urmă cu câteva zile, atunci când anunța noua lui piesă, aceasta fiind o „trapanea”, așa cum cei de la studio-ul lui Velea singuri își denumesc creațiile recente, acestea fiind, așa cum sugerează și numele, o combinație între genurile muzicale trap și manele. Trapaneaua a ajuns deja pe locul 6 în trending-ul românesc.

În videoclipul piesei și-au intrat bine în rol și băieții lui Alex Velea, Dominic și Akim, dar și copiii colegului lui Zanni de Survivor, Sebastian Chitoșcă. Zanni a câștigat 50.000 de euro la „Survivor România” 2021 și a dezvăluit ce va face cu banii. Faimosul vrea să își cumpere o casă, un apartament, căci până acum a stat la cămin.

Mai multe