Viitoarea soţie a lui Dan Badea îşi caută rochie de mireasă

5 februarie 2017 14:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul soţ al Lorei şi-a găsit liniştea în braţele iubitei sale, Mădălina, pe care a cerut-o de soţie în America la finele lui 2016. Blonda nu pierde vremea şi cu inelul pe deget a început să-şi caute rochia de mireasă pentru nunta care urmează în această vară. Viitoarea soţie a comediantului a fost în acest weekend la Palatul Parlamentului, unde a avut loc târgul de nunţi, la care mii de tinere s-au bulucit ca să-şi aleagă ţinuta din ziua cea mare.

Dan Badea va renunţa curând la burlăcie. Comediantul a cerut-o de soţie pe Mădălina Drăghia în Las Vegas, oraş  în care a fost în vacanţă în 2013 împreună cu fosta soţie, Lora, dar nu este deloc superstiţios. Iubita sa a acceptat imediat cererea lui în căsătorie, ba chiar ajunsă înapoi în ţară ea a început să-şi caute cea mai frumoasă rochie de mireasă care să-i pună în valoare silueta de fotomodel. "Cel mai frumos moment din viaţa mea! A primit un mare DA", scria Mădălina Drăghia pe Facebook după ce a acceptat să-i devină soţie lui Dan Badea.

Sâmbătă, blonda s-a fotografiat în faţa Palatului Parlamentului alături de câteva prietene, care au însoţit-o să cântărească bine ofertele expozanţilor. 

"Mariage pentru ca... Fest! #bridetobe", a scris blonda la descrierea imaginii care o înfăţoişează extrem de fericită că va îmbrăca curând rochia de mireasă.  

Mai multe