Violeta, fata cu pelerina de la ''Big Brother'', dă lovitura cu un nou show tv

22 iulie 2014 23:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe 16 martie 2003, debuta la Prima TV reality-show-ul “Big Brother”, iar printre concurenţii primei ediţii s-a numărat şi Violeta Eremia. La 11 ani distanţă, ea e pregătită să-şi măsoare forţele într-o nouă provocare: show-ul “Utopia” de la Prima TV.

Vă mai aduceţi aminte de fata care făcea duş cu pelerina în casa „Big Brother”? Ei bine, Violeta Eremia, actualmente Ivu, are 35 de ani, e mamă de fetiţă şi e căsătorită cu Petru Ivu, ex-trupa Verso.

De când a ieşit din casa „Fratelui cel mare”, Violeta s-a îngropat în munca de televiziune, însă e tentată să se înscrie la “Utopia”, reality-show-ul care se va regăsi în grila de toamnă de la Prima TV.

„Am lucrat o vreme în televiziune şi acum lucrez ca PR freelance. Când am aflat că va începe «Utopia»  am spus: «Uau, vreau şi eu»!. De data asta aş fi printre finalişti. Asta pentru că experienţa de la «Big Brother» m-ar ajuta foarte mult. Cu toate acestea, îmi e frică pentru că un an e timp destul de lung şi nu aş vrea să sacrific familia. Când am participat la Big Brother, iubitul meu de atunci, actualul soţ, a slăbit 15 kg. Dar m-aş încumeta să plec un an de acasă”, ne-a spus Violeta.

Click! Spune

Show-ul “Utopia”, supranumit “noul Big Brother 2014”, se desfăşoară pe o perioadă de un an şi implică 15 concurenţi, care vor să creeze o societate perfectă, aproape de la zero. România devine a cincea ţară, după Olanda, Germania, Turcia şi SUA, care va transmite acest experiment social.

În 2003, Sorin Fișteag, alias Soso, a câștigat prima ediție „Big Brother” din România, pe vremea când avea 22 de ani. Premiul de 50.000 € câștigat s-a dus repede, pentru că un an după câștigarea show-ului de la Prima TV l-a petrecut pe drumuri, călătorind. Apoi și-a reluat studiile, a terminat Medicina și acum e medic generalist rezident în Germania.

Cea de-a doua ediție a show-ului „Big Brother”, în 2004, a fost câștigată de Iustin Ghiță, un tânăr pictor din Cluj Napoca, pe atunci de 24 de ani. Cu premiul de 75.000 €, Iustin și-a încercat norocul în afaceri în turism, dar n-a avut prea mare succes. Între timp, s-a mutat în Germania unde trăiește din pictură, vânzându-și tablourile cu 350 € bucata.

Mai multe